Hem yaşanan su kıtlığı, hem de su kalitesinin günden güne bozulması, dünyada su kaynağı bulma baskısının artmasına, geri kazanılmış suların yeni bir su kaynağı olarak değerlendirilmesine neden olmaktadır.
Dünya’daki su kaynaklarında yaşanan azalma, atıksuların geri kazanılarak yeniden kullanılmasını gündeme getirmektedir. Son yıllarda, doğal su kaynaklarının ölçüsüz kullanımı, su geri kazanımını endüstride en önemli başlıklardan biri haline getirmiştir. Hızlı nüfus artışı ve iklim değişikliği nedeni ile, nehirlerden ve yeraltı suları gibi geleneksek su kaynaklarının yetersizliği, alternatif su kaynakları arayışını beraberinde getirmiştir. Geri kazanılan sular, artan tüketim sorunları olan bölgeler için alternatif bir su kaynağı oluşturmaktadır.
Deniz suyu, atıksu ve gri su gibi su kaynaklarının geri kazanılarak yeniden kullanımı ile endüstriyel ve evsel kullanım suyu miktarını karşılamak mümkündür. İşletmelerin çevre politikaları ve prestij getirisi nedeni ile tercih edilen su geri kazanımı, günümüzde zorunluluk haline gelmektedir. Atık suyun sistem ve proseslerde tekrar kullanımı doğal ortamlara salınan kirletici konsantrasyonlarını azaltmaktadır.
Banyo ve mutfaklarımızdan oluşan atıksuları arıtarak sifonlarda yeniden kullanabilir, hem su tasarrufu sağlar hem de doğaya verdiğimiz atıksu miktarını azaltmış oluruz. Caddelerden ve çatılardan toplanan yağmur suyu toplanarak, arıtılır ve yeniden kullanılır. Atıksular hedeflenen çıkış suyu kalitesine göre, sulama suyu, araç yıkama suyu, proses suyu olarak kullanılabilmektedir.
Setaş, üretim sektörünün bu ihtiyacını karşılamak üzere proses suları için geri kazanım sistemleri dizayn etmektedir.
Atıksu Arıtma
Su Arıtma
Su Geri Kazanımı
Proje
Danışmanlık
Pilot Tesisler
Mesaj Gönder
Talep, soru, öneri ve şikayetleriniz için aşağıdaki formu kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.
Kaliteli Ürün
Müşterilerimize kaliteli uluslararası standartlarda ürünler sunmaktayız.
Müşteri Memnuniyeti
İşlerimizi müşteri memnuniyeti
üzerine dizayn etmekteyiz.
Çevre Dostu
Firmamız "Suyu koru, çevreyi koru!"
ilkesi ile çalışmaktadır.